Kiki Crochet

Δωρεαν Εγγραφη στο Youtube!

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Πλεκτο Σαλι με την Πλεξη της Γιαγιας & Virus (πατρον, φωτο & video)

Η συγκεκριμενη πλεξη ειναι ενα σχεδιο το οποιο ηθελα απο καιρο να δειξω σε βιντεο, ομως, παρ'ολο που ειναι ενα παρα πολυ ευκολο (αν ξερεις να διαβαζεις πατρον), στο βιντεο πρεπει να διδαχθουν 26 ολοκληρες σειρες σειρες, οποτε το σαλι θα το δουμε σε δυο βιντεακια!!!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στο καταστημα MagicYarnBall για το υπεροχο νημα που εστειλε να δοκιμασουμε.
Στο πατρον εχω κανει καποιες αλλαγες, στο βιντεο μεσα εξηγω ποιες ειναι αυτες.
Λιγα λογια για το νημα επειδη το βλεπουμε για πρωτη φορα: Ειναι καταλληλο για ολες τις εποχες, αφου ειναι 50% βαμβακερο - 50% ακρυλικο και η ποιοτητα του ειναι εξαιρετικη: Ειναι μαλακο, ευκολοπλεκτο και δεν μπερδευεται!!! Μαλιστα, ειναι και πολυ γερο, αφου στη προσπαθεια μου να το σπασω οταν εσφιγγα τον κομπο την φουντιτσα, δεν τα καταφερα. Τελος, μπορουμε να φτιαξουμε οποιοδηποτε πλεκτο μας αρεσει, μπλουζες, ποντσο, κουβερτουλες, σκουφια!
Επισης, αν επισκεφθειτε τη σελιδα ή την ιστοσελιδα του MagicYarnBall, θα δειτε οτι εκτος απο τα ετοιμα νηματα, εχετε την επιλογη να φτιαξετε το δικο σας νημα στα χρωματα που αγαπατε αλλα και στα μετρα που θελετε. Το νημα που χρησιμοποιησα για το συγκεκριμενο σαλι το εφτιαξα αλλα και το βαφτισα εγω, ελπιζω να σας αρεσει!!!

Επαναληψεις πλεκτου: Σειρες 12-26

Υλικα:
1) Μια (1) μπαλα MagicYarnBall 1050m, 4κλωνο, χρωμα Earthly Rose.
2) Βελονακι 3,5μμ

Το MagicYarnBall θα βρειτε:
Τηλ: 697 762 9083
Ιστοσελιδα: https://www.magicyarnball.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Magicyarnball/







 Μερος 1ο


Μερος 2ο
 

5 σχόλια: