Kiki Crochet

Δωρεαν Εγγραφη στο Youtube!

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Πλεκτη Τσαντα- Πουγκι με Πλεξη Bubbles (φωτο & βιντεο)

Η αγαπημενη καλοκαιρινη τσαντα που δεν θα θελετε να αποχωριστειτε με τιποτα!!! Ειναι τοσο βολικη,  ομορφη, ethnic, θυμιζει καλοκαιρι, ηλιο, ξενιασια!! Την ολοκληρωσα κι απλα καθομαι και την θαυμαζω, ποσο τελεια ειναι και δεν την χορταινω!! Βεβαια, δεν θα μπορουσα να μην πω ενα μεγαλο ευχαριστω στη Μαρια Χατζηβασιλειου και τo Magenta Arty Workshop για τα υπεροχα υλικα που φτιαχνουν στο εργαστηρι τους, για ολους εμας που θελουμε οχι μονο μια ομορφη, αλλα και εξαιρετικης ποιοτητας τσαντα που θα εχουμε μια ζωη!!!
Λιγα πραγματα που θελω να πω για το πουγκι: Ειναι πλεγμενο με την πλεξη bubbles που για πρωτη φορα βλεπουμε πως να δουλεψουμε κυκλικα, αυτο σημαινει οτι αν δεν προσεξουμε το νημα που θα χρησιμοποιησουμε η τσαντα μας θα βγει πολυ βαρια, γι αυτο το κορδονι 3mm το οποιο ειναι 100% Polyester ειναι το καταλληλοτερο γιατι ειναι παρα πολυ ελαφρυ κι ετσι θα εχουμε κι ενα ελαφρυ αποτελεσμα στην τσαντα!!!

Υλικα:
1) Δερματινη βαση
2) Δυο (2) καρουλια κορδονι 3mm 100% Polyester
3) Υφασματινη ζωνη ζικ ζακ
4) Υφασματινο λουρι ζικ ζακ
5) Βελονακι 4mm & 6mm









Τα υλικα αλλα και τους διαφορους συνδυασμους επισης θα βρειτε στον παρακατω συνδεσμο απο το καταστημα Magenta Arty Workshop:
http://www.magenta-workshop.gr/product/%CE%BA%CE%B9%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B9-kiki-crochet/





Βιντεο:



1 σχόλιο:

  1. Μήπως σας ειναι ευκολο να ανεβάσετε πλεκτα πετσετακια για σκρηνιο. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή